Министерот Николовски до вработените во подрачните единици на МЗШВ и до АПРЗ: Сега најмногу им требате на земјоделците!

Отворено писмо до подрачните единици на #МЗШВ, и до Агенцијата за поттикнување на развојот во земјоделството.

Share
Прочитај повеќе