Оризопроизводителите бараат итна средба со ресорниот министер

Проблемите мора да се елаборираат на маса, во присуство на сите засегнати страни. Бидејќи оризопроизводителите всушност произведуваат не лупен ориз, тие бараат најниската откупна цена да биде 25 денари за нај неквалитетната арпа.

Share
Прочитај повеќе