Кавадарци ќе добие нов Градски зелен пазар

Кавадарци ќе добие нов Градски зелен пазар и додека трае реконструкцијата на стариот, кој е во централното градско подрачје, ќе се користи локација во новиот центар на градот.

Share
Прочитај повеќе