„Ретвитни оброк“ – смени го светот

– Кратко време откако почнавме да готвиме за бездомници и социјално загрозени лица, дојдовме до заклучок дека, за жал, тие луѓе навистина немаат каде да јадат за време на викендите и дека тој еден оброк им е единствено безбедно, нормално јадење, нагласи Голејшка.

Share
Прочитај повеќе