Прв онлајн регистар на е-трговци, проверете каде купувате

– Онлајн регистар на е-трговци креираше Асоцијацијата за е-трговија на Македонија АЕТМ во рамки на бесплатната едукативна веб платформа ecommerce4all.mk.

Share
Прочитај повеќе