АХВ и во 2019 година доби највисоки оценки од страна на корисниците на услугите на агенцијата

Врз основа на имплементираниот ISO 9001:2015 стандард сертифициран од Quality Austria, Агенцијата за храна и вeтеринарство и во 2019 година доби највисоки оценки од страна на корисниците на услугите на агенцијата.

Share
Прочитај повеќе