Прв пат донесена Програма за водостопанство, од државниот буџет одвоени 916.000.000 денари

Владата ја донесе првата Програма за водостопанство. За Програмата годинава во државниот буџет се предвидени 916.000.000 денари.

Share
Прочитај повеќе