Повисок водостојот на Вардар кај Јегуновце во однос на вчера и на јунскиот просек

За 39 сантиметри денеска е повисок водостојот на Вардар кај Јегуновце во однос на вчерашните мерења, а за 22 сантиметри во споредба со јунскиот просек.

Share
Прочитај повеќе