Николовски: Целосна поддршка но и силен мониторинг за подрачните единици на МЗШВ

Министерот Љупчо Николовски, низ многубројните минатонеделни активности, оствари и средба со раководителите на подрачните единици на МЗШВ, со кои разговараа за нивна професионализација и ставање во целосна служба на сите граѓани што сакаат да се занимаваат со земјоделство.

Share
Прочитај повеќе