РСБСП со апел: Внимателно и одговорно зад воланот за време на празниците!

Пред нас се денови на празници, неработни денови и продолжен викенд кој најчесто се користи за патување, излети во природа и дружење со семејството и пријателите.

Share
Прочитај повеќе