Заев и Бектеши на означување на инвестицијата „Парк на ветерници Богословец”

Во присуство на премиерот Зоран Заев и владиниот економски тим вечер во Скопје ќе биде означена инвестицијата ветропарк „Богословец”, вредна над 61 милион евра.

Share
Прочитај повеќе