На делницата Пресека – село Врбјани утре прекин во сообраќајот поради минирање

На патниот правец А2 Кичево – Охрид, на делницата Пресека – село Врбјани, сообраќајот ќе биде во прекин 15 – 20 минути меѓу 12:00 и 15:00 часот.

Share
Прочитај повеќе