Прекугранични туристички доживувања во регионите на Пелагонија и Корча

Историскa, гастрономска, адреналинска, градска и крафт се уникатните туристички доживувања кои може секој турист да ги доживее прекугранично во регионите на Пелагонија и Корча.

Share
Прочитај повеќе