Претстојната зима ќе биде потопла и со повеќе снег

Тeмпературите на воздухот во земјава за период декември 2021 – јануари 2022 – февруари 2022 имаат поголема веројатност да бидат надпросечни, со позитивно отстапување од околу 2°Ц од многугодишниот просек. 

Share
Прочитај повеќе