Под 100 евра ќе биде приклучокот на домаќинствата на дистрибутивната мрежа на природен гас

Под 100 евра се очекува да чини приклучувањето на домаќинствата на дистрибутивната мрежа на природен гас. 

Share
Прочитај повеќе