Министерот Димковски присуствуваше на 13 работна средба на министрите за земјоделство во Југоисточна Европа

На работниот состанок се потенцираше напредокот во регионалната соработка помеѓу министерствата за земјоделство во регионот како и заедничката европска перспектива.

Share
Прочитај повеќе