Полициски час од полноќ, продолжено работно време на угостителските објекти до 23.30 часот

Полициски час од полноќ, продолжено работно време на угостителските објекти и почнување со работа на вежбалните, фитнес центрите и теретаните, се дел од новите  мерки што главниот Кризен штаб препорачува да важат од среда…

Share
Прочитај повеќе