Утре во Македонски Брод ќе се спроведува теристичка дезинсекција со цел уништување на комарци

Утре, четврток, 2. 9. 2021 година во периодот од 21 до 03 часот на територијата на Македонски Брод, екипа од Центарот за јавно здравје-Прилеп ќе ја спроведува теристичката (од земја) дезинсекција со цел уништување на комарци

Share
Прочитај повеќе

Во Делчево и Берово утре ќе се врши авионско и теристичко третирање против комарци

Во Делчево како што информираат од Општината прскањето ќе се спроведе во раните утрински часови, поради што апелираа до пчеларите за времетраење на прскањето да ги затворат кошниците со пчели.

Share
Прочитај повеќе