Министерот Хоџа присуствуваше на работен состанок со министрите за земјоделство од Југоисточна Европа

Министерот Хоџа истакна дека, регионалната соработка се покажа како клучна, особено во време на криза, како што е пандемијата КОВИД-19, пред се во областа на олеснување на трговијата.

Share
Прочитај повеќе

Димковски оствари работен состанок со директорот на ЈП за стопанисување со пасишта Љурзим Фејзулаи

Денеска министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Трајан Димковски, оствари работен состанок со директорот на Јавното претпријатие за стопанисување со пасишта Љурзим Фејзулаи.

Share
Прочитај повеќе