Состанок на работната група за земјоделство на Националната конвенција на ЕУ

Од Националната конвенција очекуваат отворена дебата на учесниците, меѓу кои претставници на релевантното министерството, на граѓански здруженија активни во оваа област, фармери, претприемачи и други стручни лица и експерти од оваа област од Македонија и Словачка.

Share
Прочитај повеќе