Преку Развојната банка ќе се реализираат две мерки од шесттиот пакет мерки

Директорот на Развојната банка на Република Северна Македонија, Кире Наумов на вчерашната прес-конференција претстави две мерки од шесттиот пакет мерки, кои ќе се реализираат преку Банката.

Share
Прочитај повеќе