Краставиците со реални цени на зелените пазари

– Краставицата има реална цена, но доматот многу го бараат за извоз и родот не е многу голем. За него ќе се почека најверојатно три седмици за да може секој да си го дозволи – коментира продавач од скопскиот зелен пазар „Буњаковец“.

Share
Прочитај повеќе