Презентација на анализа за можностите за остварување на правото на боледување на регистрираните земјоделци

Во „Клубот на пратеници“ во Скопје денеска ќе се одржи презентација на „Анализата за наоѓање на правен механизам за остварување на правото за користење на платено родителско отсуство и боледување за регистрираните земјоделки и земјоделци“.

Share
Прочитај повеќе