Обезбедени 1,5 милион денари за пробивање ридско-планински патишта во кочанскиот регион

За пробивање и расчистување на патиштата во ридско-планинскиот регион што се наоѓаат на оддалеченост до 30 километри од градот, локалната самоуправа на Кочани годинава ќе инвестира околу 1,5 милион денари.

Share
Прочитај повеќе