МЗШВ. Билатерална соработка со Романија

Во просториите на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, денеска остварив средба со Н.Е Адела Моника Аксинте, амбасадор на Романија во Република Северна Македонија.

Share
Прочитај повеќе