Најдоцна до 31 декември да достаци седибен план за начинот на користење на земјата земена под закуп од државата

Почитувани земјоделци ве потсетуваме на вашата обврска најдоцна до 31 декември оваа година до Подрачната единица  на министерството за земјоделство  да го доставите извештајот за начинот на користење на земјоделското земјиште и исполнување на обврските од договорот за закуп, односно да поднесете сеидбен план.

Share
Прочитај повеќе