Јавен повик за субвенции за туристички цели на селски домаќинства

Министерството за економија, согласно програмата за развој на туризмот во РСМ за 2021 година (Сл. Весник на РСМ бр.12 од 18.01.2021година), објави Јавен повик за субвенции за туристички цели на селски домаќинства.

Share
Прочитај повеќе