ТK Прилеп, вчера ги исплати тутунопроизводителите од кои беше откупен вишокот на тутун.

Тутунски комбинат Прилеп, вчера ги исплати тутунопроизводителите од кои беше откупен вишокот на тутун, соопштија од МЗШВ.

Share
Прочитај повеќе