ГККШ: Усвоени предлозите за укинување на обврската за носење маски во затворен простор

На петтата седница на Главниот координативен кризен штаб беа усвоени повеќе заклучоци од одлуки и препораки на Комисијата за заразни болести.

Share
Прочитај повеќе