Уште осум дена: Србија и постави ултиматум на Македонија

„Доколку до 14 април не најдеме решение, автоматски истиот ден ќе воведеме контрамерки. Немаме друг механизам и бевме доволно време трпеливи и толерантни“ – изјави Љајиќ.

Share
Прочитај повеќе