Јанчев: Се поставуваат фото напонски панели на 10 јавни општински објекти во Кавадарци

Општина Кавадарци учествува со сопствени средства во реализација на проектот “ Поставување на фото- напонски панели на 10 јавни општински објекти со вкупна инсталирана моќ од 19.2 kw/h“, објави на својот Фејсбук профил градоначалникот Митко Јанчев. 

Share
Прочитај повеќе