Симпозиум за земјоделство: Храна ќе има, но потребно е поголемо домашно производство

Земјава се соочува со недостиг на храна од сопствено производство и добар дел од храната го увезува подолг период.

Share
Прочитај повеќе

Храна ќе има, не се очекуваат проблеми со увозот, можни нови поскапувања

Кризата со храната во светски рамки станува се поактуелна.

Share
Прочитај повеќе