До 15 јули ќе се откупат околу 500 тони домати

-Како ресорно министерство и во следниот период ќе го следиме откупот на домати и ќе делуваме континуирано во делот на интервенциите и решавање на проблемите во земјоделството, тогаш кога ќе биде потребно, истакна министерот Николовски. 

Share
Прочитај повеќе