Што е ѓумбир?

Ѓумбирот е растение за тропски зачини. Тоа е повеќегодишно растение со притаени подземни стебла (ризоми) што се одгледува како годишна култура.

Share
Прочитај повеќе

Смути од ѓумбир, портокал и морков

Пробајте го овој освежувачки сок и веднаш ќе почувствувате налет на енергија.

Share
Прочитај повеќе