Со 9,2 милиони евра ќе се поддржат над 350 проекти за модернизација на земјоделски стопанства

Директорот на АФПЗРР, Никица Бачовски, информира дека се очекува да се одобрат над 350 соодветни барања, а апликантите во наредниот период ќе бидат повикани за да ги потпишат договорите.

Share
Прочитај повеќе