ЗРСК “Шаран” го пориби Калиманско Езеро со 500 килограми крап

Како што известуваат од Спортското риболовното друштво „Шаран“ извршено е порибување на Калиманско Езеро со 500 кг риба.

Share
Прочитај повеќе