Николовски: Обезбедуваме 600.000 денари поддршка за набавка на опрема за производство, пакување и продажба од праг, а за малите дестилерии до 300.000 денари по корисник

Заедно со малите производители на храна, членови на Здружението Алијанса на премиум производи министерот Љупчо Николовски одржа конструктивна средба на која ги информираше за новата програма за мали производители на храна, мали винарии и дестилерии.

Share
Прочитај повеќе