Македонија со свој штанд на Fruit Logistica 2023 во Берлин

МЗШВ и оваа година предводи македонски штанд за промоција на македонските производи. Фирмите кои се дел од македонскиот штанд се Flora Fresh, Хортена, Виториа Фруит, Румко, Туран, Невада и Фреш Лајн.

Share
Прочитај повеќе

2.000 изложувачи од 87 земји на Fruit Logistica 2023 во Берлин

Fruit Logistica е водечки саем за секторот на свежи производи, овошје и зеленчук, кој нуди бројни деловни можности, вмрежување и контакти на клучните носители на одлуки во секој сектор од индустријата. Ќе се одржи во Берлин, Германија, од 8 до 10 февруари 2023 година.
Голем број на македонски фирми имаат огромен интерес да бидат дел од овој престижен саем. А најверојатно и МЗШВ и оваа година ќе предводи македонски штанд за промоција на македонските производи. 

Share
Прочитај повеќе