Пчелa робот ( Robo Bee ) – Иднина или не?

Роботските пчели се карактеризираат со способност да лебдат во воздухот, што ги прави идеални опрашувачи. Покрај тоа, нив не им се заканува биолошка болест, и се целосно имуни на штетниците и временските услови.

Share
Прочитај повеќе