Вчера попладне силно невреме во Скочивир и околните села

Вести

Вчера попладне,  силно  невреме  го  зафати селото  Скочивир и околните  села Добровени, Сливица и излетничкото  место  Коњарка.

Според кажувањето на  нашот  член Атанас Ристевски кој  живее во  селото  Скочивир вакво  невреме не  се  памети во последните  5 години .Тој  вели  дека имало  силни  ветрови, дожд и многу  град, проследен  со  силни  грмотевици.

Фотографија испратена од Атанас Ристевски од  село  Скочивир

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *