Во Скопје утре ќе се прска против ларви од комарци

Вести

На подрачјето на градот Скопје, во текот на утрешниот ден ќе се врши авионска и терестрична дезинсекција против ларви од комарци, информира Град Скопје.

Втората фаза од авионската дезинсекција против ларви од комарци ќе се врши во раните утрински часови, додека втората фаза од терестричната дезинсекција ќе се реализира во текот на денот.

Извор: МИА

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *