Забрана за движење на тешки моторни возила на патот Крива Паланка – ГП „Деве Баир“

Вести

Поради интензивите врнежи од снег се воведува забрана за движење на тешки моторни возила на патниот правец Крива Паланка – граничен премин Деве Баир, информира ЈП „Македонија пат“.

Оттаму апелираат за употреба на задолжителна зимска опрема за лесни моторни возила и автобуси на овој патен правец.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *