Забрана за тешки моторни возила на патот Гостивар-Кичево

Вести

Поради врнежи од снег и ниски температури воведена е забрана за сообраќај на тешки моторни возила.

Од 10.00 часот поради врнежи од снег и ниски температури се воведува забрана за сообраќај на тешки товарни возила на патниот правец Гостивар – Кичево преку планинскиот превој Стража.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *