ИПА 2 Секторски комитет за следење – конкурентност, иновации и агрокултура

Вести

Денеска во клубот на пратеници се одржува ИПА 2 Секторски комитет за следење – конкурентност, иновации и агрокултура.

Повеќе информации во текот на денот.

„Современо Земјоделство“

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *