Се продолжува рокот за ажурирање на податоците во МЗШВ, наместо до 15 март, ќе биде до крајниот рок за аплицирање субвенции

Вести

Со измена на програмата за директни плаќања во земјоделството усвоена на денешната владина седница, рокот за ажурирање на податоците на земјоделските стопанства наместо до 15 март се продолжува до крајниот рок за аплицирање за субвенции.

Ова значи дека сите земјоделци кои досега не ги ажурирале податоците, ќе имаат можност тоа да го сторат до истекот на крајниот рок за аплицирање за субвенции.

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *