Нови можности за аграрен развој со Република Чешка

Денешната посета на чешкиот амбасадор, Н.Е Мирослав Томан и конзулот Давид Чернохорски, претставува уште една потврда за интересот на Република Чешка за унапредување на соработката со нашата држава.

Share
Прочитај повеќе