Првите количини пролетна зелка од Струмичко се извезуваат на балканските пазари и во Украина

Првите количини пролетна зелка, која почна да стасува за берба деновиве, се извезуваат на пазарите од повеќе балкански земји и Украина, информираат трговци од Струмичко.

Share
Прочитај повеќе