Договорно производство на бессемена лубеница: Родот и квалитетот одлични, откупот се одвива непречено

Годинава производството на бессемена лубеница се врши на околу 35 хектари распределени во три региони во Македонија, Валандовски, Струмички и Штипски, со цел да се добие производ во текот на целата сезона, односно почнувајќи од 15-20 јуни до крајот на август.

Share
Прочитај повеќе

(ВИДЕО) Интервју: Борис Шуперлиски од „Fresh line“ – Завршивме многу проекти на договорно производство на бессемена лубеница, вкупното производство беше откупено од наша страна и извезено

Годинава производството на бессемена лубеница се врши на околу 35 хектари распределени во три региони во Македонија, Валандовски, Струмички и Штипски, со цел да се добие производ во текот на целата сезона, односно почнувајќи од 15-20 јуни до крајот на август.

Share
Прочитај повеќе

(ВИДЕО) Трибина Свети Николе: Голем интерес за Договорно производство на бессемена лубеница

Во организација на АГРОТИМ, вчера (23 февруари 2023 г.) во Свети Николе се одржа трибина на тема – Договорно производство на бессемена лубеница.

Share
Прочитај повеќе