Министерство за земјоделство, шумарство и водостопанство домаќин на висока делегација од Република Црна Гора – Хоџа: Имаме многу полиња за соработка, ќе почнеме со реализација уште денеска

Министерство за земјоделство, шумарство и водостопанство беше домаќин на висока делегација од Република Црна Гора, предводена од министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство на Црна Гора, г-дин Александар Стијовиќ.

Share
Прочитај повеќе