Завршува обврската за носење на зимска опрема во возилата

Обврската за задолжително поседување зимска опрема во возилата што беше воведена на 15 ноември лани завршува денеска.

Share
Прочитај повеќе

ИПА помош од 18 возила и ИТ опрема во вредност од околу 1,4 милиони евра, за МЗШВ и АФПЗРР

Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски, денеска со раководителот на секторот за соработка на Делегацијата на ЕУ, Никола Бертолини и со директорот на Платежната агенција Николче Бабовски, ги промовираа набавените 18 возила и ИТ опрема во вредност од околу 1,4 милиони евра, со помош на ИПА фондовите. 

Share
Прочитај повеќе